Programul de mentorat al Bursei de Valori București pentru antreprenorii Made in Romania

Workshop regional Iași, 4 iulie

Caravana Workshop-urilor regionale Made in Romania a început la Iași, în data de 4 iulie, unde interesul antreprenorilor din Moldova ne-a demonstrat încă odată că programul demarat de Bursa de Valori București în urmă cu 2 ani contribuie la dezvoltarea afacerilor românești. Am discutat despre cum pot fi îmbunătățite anumite procese din activitatea unei companii, mai ales în fața provocărilor determinate de deficitul forței de muncă, dar și despre crearea brandului și despre diversele tipuri de finanțări disponibile antreprenorilor, despre așteptările investitorilor de la antreprenori.

Le mulțumim antreprenorilor și colegilor lor pentru că ne-au fost alături și sperăm să ne vedem curând!

Workshop regional Cluj-Napoca, 18 iulie

Fie vară, fie Electric Castle, business-urile nu se opresc, ci merg înainte. Roadshow-ul workshop-urilor regionale Made in Romania a ajuns la Cluj-Napoca, unde ne-am întâlnit cu antreprenori din Transilvania dornici să-și ducă afacerile la următorul nivel. Am discutat despre bani și despre cum pot fi aceștia puși la treabă, despre cum băncile și-au asumat rolul de consultant în dezvoltarea business-urilor, nu doar de finanțator. Cum orice business poate crește organic sau prin achiziții sau fuziuni, antreprenorul are nevoie lângă el atât de o echipă de încredere și motivată, cât și de consultanți pricepuți. Un bun pont pentru motivarea echipei este ”transformarea” angajaților in acționari ai companiei prin programe de stock option. Următoarea oprire a roadshow-ului este la Timișoara, unde ne întâlnim cu antreprenorii din Banat.

Workshop regional Timișoara, 3 septembrie

Roadshow-ul Made in Romania a ajuns la Timișoara, unde am organizat un workshop dedicat antreprenorilor din Banat. Am discutat despre oportunitățile oferite de piața de capital antreprenorilor pentru dezvoltarea companiilor, precum și despre procesele pe care antreprenorii le pot implementa pentru a susține dezvoltarea sustenabilă a companiilor lor, procese de ARP, programe de fidelizare a angajațior, poziționarea printr-un brand puternic, dar și despre inovația adusă de bănci pentru susținerea și dezvoltarea sănătoasă și rapidă a business-urilor.
În octombrie, roadshow-ul Made in Romania ajunge la București, cu un nou workshop dedicat antreprenorilor români și colegilor lor.

Workshop regional București, 3 Octombrie

Caravana workshop-urilor regionale Made in Romania a ajuns la București, unde am organizat ultimul din cele 4 workshop-uri ale acestei ediții. Am discutat despre cum bursa este locul propice pentru ideile de creștere a business-urilor Made in Romania prin atragerea de capital de la investitori, dar și din alte surse, precum și despre implementarea unei strategii sănătoase de dezvoltare. Aceasta trebuie să țină cont de adaptarea la nevoile pieței și de motivarea angajaților, de dinamizarea proceselor interne, de comunicarea cu clienții și partenerii de business printr-un branding clar și convingător.
Le mulțumim tuturor antreprenorilor și colegilor lor care au participat la aceste workshop-uri!
Deși caravana workshop-urilor Made in Romania din acest an a ajuns la final, programul continuă, iar interacțiunea cu antreprenorii din toate cele trei ediții continuă, astfel încât scopul programului Made in Romania să fie atins, acela de a identifica și a contribui la dezvoltarea viitoarelor motoare ale economiei românești.

Parteneri

Organizator

Parteneri principali

Parteneri Media