Pentru companii

Beneficii pentru companii

01.

Marketing și publicitate gratuită

Recunoaștere publică a companiei, prin premierea în cadrul Galei Made in Romania.

Promovarea imaginii și brandului companiei, prin:

 • Prezentarea poveștii companiei în fața Juriului și în cartea Made in Romania, lansată la final de ediție;
 • Participarea companiilor ca vorbitori la diverse evenimente dedicate antreprenorilor și investitorilor organizate de Bursa de Valori București și Partenerii săi;
 • Participarea la interviuri și evenimente organizate de alți parteneri al BVB;
 • Posibilitatea de prezentare a companiei în episoade 7/24 Capital (proiect media al BVB).

Intrarea companiilor pe “radarele” unor potențiali investitori și parteneri de business.

02.

Acces la comunitatea de antreprenori, consultanți și investitori

Antreprenorii nou intrați în program vor avea posibilitatea de a fi în contact cu alți antreprenori, consultanți și investitori, cu care să încheie parteneriate de afaceri.

03.

Evenimente pentru C-level management

Implementarea unei scheme de beneficii pentru C-level management, precum organizare sau invitație la evenimente high-profile în centre financiare de referință la nivel internațional;

Crearea Clubului VIP – Made in Romania, prin întâlniri trimestriale informale între BVB, partenerii Made in Romania și C-level managementul companiilor finaliste din toate edițiile precedente ale Made in Romania, cu scopul de a:

 • Cristaliza și îmbunătăți permanent proiectul Made in Romania;
 • Crea și întări relația dintre antreprenorii Made in Romania și pentru a identifica noi linii de business și parteneriate.
04.

Seminarii gratuite dedicate angajaților companiei (middle/top management)

Cele 15 companii finaliste, pot beneficia de seminarii individuale la sediile proprii, webinarii sau grupuri de lucru într-o locație centrală;

Structura și temele seminariilor sunt stabilite încă dinaintea Galei de Premiere Made in Romania. Ulterior Galei, companiile aleg la care doresc să participe. Împreună cu partenerii și companiile, BVB stabilește ziua când vor fi organizate;

Companiile finaliste pot propune teme noi pentru seminarii, într-un termen rezonabil, înaintea datei de desfășurare.

05.

Asistență gratuită din partea BVB și a Partenerilor BVB

Companiile semifinaliste Made in Romania pot beneficia de un anumit număr de ore de asistență gratuită din partea BVB și/sau a Partenerilor BVB pentru diverse teme din domeniile de interes pentru companii:

 • Marketing;
 • Audit și contabilitate;
 • Strategie de business;
 • Finanțare;
 • Alte teme.

În eventualitatea unei runde de finanțare prin intermediul pieței de capital, tarifele vor fi discutate bilateral între companie și Parteneri.

BVB nu va percepe taxe companiilor Made in Romania care doresc să se listeze și/sau să emită acțiuni și/sau obligațiuni pe una dintre piețele administrate de BVB.