Testimoniale parteneri

Spiritul celor ce dezvoltă o afacere este cea mai importantă sursă de energie a unei economii, îndrăznesc spun chiar a unei țări sau a unei întregi culturi. «Enterprise» este unul dintre acele cuvinte care reprezintă mult mai mult decât definiția dintr-un dicționar, este forța care a mișcat întregi continente și a schimbat cursul istoriei. Pentru mine, Made in Romania își dorește fie un proiect de recunoaștere a existenței acelui spirit în țara noastră, un mod de a ne găsi atât inspirația care ne motiveze pe toți în a fi mai buni, în a crea valoare și lucruri și idei noi indiferent dacă pornim de la vârfurile științei și tehnicii de ultimă oră sau de la rădăcinile cele mai vechi ale istoriei noastre. Aceste companii strălucesc deja prin propriile puteri, iar faptul că am putea vedea unele dintre aceste companii printre emitenții BVB reprezintă șansa de a face întreaga lume un loc mai luminos.”

Ovidiu Dumitrescu

Director General Adjunct, Tradeville

Ediția Made in Romania din 2018 a venit în continuarea excelentului demers de anul precedent, prin care apropiem de Bursa și de piața de capital, în general, o gamă cât mai variată de companii autohtone, de branduri autentice și oameni talentați, care au reușit până la urmă reinventeze peisajul antreprenorial local.”

Radu Hanga

Senior Advisor to the Board, Banca Transilvania

Suntem impresionați de numărul de companii înscrise și reacțiile pozitive generate de Made in Romania. Antreprenori cu initiativă, vizionari, care au creat oportunități de dezvoltare locală, care au extins business-ul lor peste hotare și promovează marca «Made in Romania» în toată lumea. Fiecare dintre aceștia este o sursă de inspirație. Selecția finală este un exemplu reprezentativ al companiilor participante.”

Răzvan Butucaru

Partner, Mazars